Tilausten toimitusaika 2-4 arkipäivää. Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin Suomessa.

Vegaaninen ylioppilaslakki mattalipalla

Suomalaiselle kuluttajalle yhä merkityksellisempää on kotimaisten yritysten ja ympäristöystävällisten tuotteiden suosiminen. Olemme tuoneet markkinoille odotetun uutuuden, ympäristöystävällisen ja vegaanisen ylioppilaslakin mattalipalla.

Puhdas, puupohjainen, uusiutuva ja biohajoava lippa tuo Salon® yo-lakki valikoimaamme uuden mattalippa vaihtoehdon vastuullisesti. Uusi ylioppilaslakki on malliltaan klassinen, hyvin istuva, kuten muutkin ylioppilaslakkimme. Vegaanilakin mattapintainen lippa on valmistettu sellukuidusta. 

Lakin hikinauha on valmistettu keinonahasta (PU). Sametti on korkealaatuista vettä- ja likaahylkivää puuvillasamettia. Lakissa ei ole käytetty eläinperäisiä tuotteita.

 

Miten vegaanilakki eroaa muista Salon® valikoiman ylioppilaslakeista?

Vegaaninen ylioppilaslakki eroaa muista Salon® valikoiman ylioppilaslakeista lipan ja hikinauhan materiaalien osalta. Vegaanisen ylioppilaslakin sellukuidusta valmistettu lippa on mattapintainen, joka poikkeaa muiden ylioppilaslakkien kirkkaasta lipasta.

 


Viralliset Salon® Design from Finland -merkin saaneet valmistujaislakit kattavat kaikki ylioppilastutkinnot, toisen asteen ammattitutkintoalat sekä AMK- ja YAMK-tutkinnot. Design from Finland -merkki viestii suomalaisen, ainutlaatuisen muotoilun alkuperästä ja korostaa aineettoman työn merkitystä Suomen menestymisen ja työllisyyden kannalta. 

Katso myös

Kaikki ylioppilaslakit

Näin mittaat kokosi

Lisätiedot

Salon Lakkitehdas Oy, Satu Seppänen, puh. 050 4495044 tai satu.seppanen@salon.fiLoading...