Salon valmistujaislakeille on myönnetty Design from Finland -tunnus! Toimitusaika 2-4 arkipäivää

Palveluehdot

Voimassa 1.1.2021 alkaen

Yleistä

Näitä tilausehtoja sovelletaan kaikkiin R.K. Salon Lakkitehdas Oy:ltä (Y-tunnus 0424598-8) tehtyihin verkkotilauksiin sivustolta www.salon.fi. Tilaajan on oltava vähintään 18-vuotta. Yrityksen ja Salon Oy:n välisiin kauppasopimuksiin sovelletaan erillisiä sopimusehtoja. 

Asiakasta sitoo tilauksen tekohetkellä voimassa olevat sopimusehdot, joihin asiakkaan tulee tutustua ennen tilauksen tekemistä. Salon Oy pidättää oikeudet sopimusehtojen muutoksiin.

Yritystiedot

R.K.Salon Lakkitehdas Oy

Sastamalankatu 39

38210 Sastamala

Y-tunnus: 0424598-8

Tilaaminen

Tuotteet tilataan pääsääntöisesti verkkokaupasta osoitteesta www.salon.fi ostoskorin kautta. Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. 

Tarvittaessa tilauksen voi tehdä myös sähköpostilla tai puhelimitse. Tilausvahvistus toimitetaan asiakkaan tilaukselle annettuun sähköpostiosoitteeseen. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Toimitustavat- ja kulut

Käsittelemme tilaukset usein jo saman päivän aikana, kuitenkin viimeistään seuraavana arkipäivänä tilauksesta. Postitamme tuotteita jokaisena arkipäivänä. Toimitukset kotimaassa ovat noudettavissa 2-4 arkipäivän kuluessa tilauksesta.

Kotimaan toimitukset

Matkahuollon Lähellä paketti 5,90€

Lähellä-paketti on noudettavissa yli 1400 Matkahuollon palvelupisteestä, Matkahuoltojen lisäksi myös mm. K-Marketeista, R-kioskeista ja Pakettiautomaateista sekä -roboteista. Saat tekstiviestin tai sähköpostin heti, kun paketti on noudettavissa. Lähetys on noudettavissa 7 vuorokauden ajan saapumisilmoituksesta. Toimitusaika n. 1-3 työpäivää.

Postin Postipaketti 5,90€  

Hae paketti automaatista tai palvelupisteestä. Saat viestin, kun voit hakea paketin. Voit seurata lähetyksen matkaa OmaPosti-sovelluksella. Toimitus hiilineutraalina Posti Green-lähetyksenä. Lähetys on noudettavissa 7 vuorokauden ajan saapumisilmoituksesta. Toimitusaika n. 1-3 työpäivää.

Matkahuollon Kotipaketti 11,90€

Kotijakelupaketti kuljetetaan vastaanottajan ovelle asti sovittuna aikana. Erinomainen palvelu esimerkiksi silloin, kun kyseessä on painava paketti tai vastaanottaja ei muuten pääse noutamaan pakettia. Jakoaika sovitaan vastaanottajan kanssa. Toimitusaika n. 1-3 työpäivää.

Postin Kotipaketti 11,90€

Kotiinkuljetus valittuna ajankohtana. Voit valita itsellesi sopivan toimitusajan linkin kautta jaettavasta kalenterista. Voit seurata lähetyksen matkaa OmaPosti-sovelluksella. Toimitus hiilineutraalina Posti Green-lähetyksenä. Tomitusaika n. 1-3 työpäivää.

Nouto 0€

Tehtaanmyymälä

Sastamalankatu 39

38210 Sastamala

avoinna arkisin ma-pe klo 9-15.00

Kansainväliset toimitukset

Posti Priority EU 9.90-24.90€ 

Toimitukset maasta riippuen joko vastaanottajan osoitteeseen, kun mahdollinen tuontitullaus on tehty, tai noutopisteestä noudettavaksi, jolloin saat ilmoituksen paketin saapumisesta. Toimitus 3-5 työpäivää.

GLS EuroBusinessParcel EU 12.90-35.00€

Kansainvälinen GLS-paketti toimitetaan pääsääntöisesti naapurimaihin kuten Ruotsiin ja Baltiaan 1-3 arkipäivässä. Euroopan maat pääosin 3-8 työpäivää. 

Posti Priority Muut maat 49.90-60.90€ 

Toimitukset maasta riippuen joko vastaanottajan osoitteeseen, kun mahdollinen tuontitullaus on tehty, tai noutopisteestä noudettavaksi, jolloin saat ilmoituksen paketin saapumisesta. Mikäli tilauksen arvo ylittää tullirajat, määrämaan veroista ja tullimaksuista vastaa lähetyksen vastaanottaja. Toimitus 5-14 päivää. 

GLS GlobalBusinessParcel Muut maat 76.90-117.90€

Toimitukset maasta riippuen joko vastaanottajan osoitteeseen, kun mahdollinen tuontitullaus on tehty, tai noutopisteestä noudettavaksi, jolloin saat ilmoituksen paketin saapumisesta. Mikäli tilauksen arvo ylittää tullirajat, määrämaan veroista ja tullimaksuista vastaa lähetyksen vastaanottaja. Toimitus 6-8 päivää.

Poikkeavista toimitusajoista tiedotetaan Salon verkkokaupan etusivulla Ajankohtaista-osiossa.

Lisätietoja toimituksista saat osoitteista:

https://www.matkahuolto.fi/seuranta 

https://posti.fi/lahetystenseuranta

https://www.posti.fi/fi/henkiloille/omaposti

Kansainväliset maakohtaiset ohjeet ja lisätiedot:

https://www.posti.fi/fi/asiakastuki/lahettaminen/maakohtaiset-tiedot

https://gls-group.eu/FI/fi/laehetysseuranta

https://gls-group.eu/FI/fi/laheta-gls-lla/tuotteet-ja-palvelut/eurobusinessparcel

https://gls-group.eu/FI/fi/laheta-gls-lla/tuotteet-ja-palvelut/globalexpressparcel


Vaihto- ja palautus

Voit palauttaa tilauksesi käyttämättömänä 14 päivän sisällä tilauksesta. Tuotteilla, jotka personoimme tilauksestasi esimerkiksi brodeeraamalla, ei ole palautusoikeutta. 

Palautettavan tuotteen tulee olla uutta vastaavassa kunnossa ja alkuperäispakkauksessaan. Palautuksesta aiheutuvan toimituskulun maksaa asiakas. Mikäli haluat käyttää tuotteen palautukseen Salon Lakkitehdas Oy:n Postin tai Matkahuollon asiakaspalautustunnusta, vähennämme toimituskulun 5,90€ palautettavasta summasta.

Tuotteen vaihdossa toimituskulun Salon Lakkitehtaalle maksaa asiakas. Salon Lakkitehdas Oy maksaa uudelleenlähetyksen eli esimerkiksi kokonumerovaihdoissa toimituskustannukset puolitetaan. 

Mikäli tuotteessa ilmenee jokin virhe, haluat palauttaa tai vaihtaa tuotteen, niin olethan yhteydessä meihin sähköpostitse salon@salon.fi tai soittamalla p. +358 3 512 9000. 

Viallisen tuotteen vaihtorahdin maksaa kokonaisuudessaan Salon Lakkitehdas Oy. 

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai sinulle on toimitettu väärä tuote voit ilmoittaa siitä meille tai suoraan kuljetusliikkeelle seurantatunnuksen kera. Pyrimme aina ratkaisemaan reklamaatiotilanteet nopeasti ja sujuvasti. 


Vaihto- tai palautuspakettiin mukaan liitettävät tiedot:

Kopio tilausvahvistusta, nimi ja puhelinnumero

Tuotevaihdoissa lisää tiedoksemme kokonumero, johon haluat alkuperäisen koon vaihtaa


Palautusosoite:

R.K. Salon Lakkitehdas Oy

Sastamalankatu 39

38210 Sastamala

puh. +358 40522 8771 (saapumisilmoitusta varten)

Matkahuollon tai Postin asiakaspalvelupisteet Sastamalassa

Kun palautus on saapunut, tarkastettu ja hyväksytty, maksu palautetaan samalla maksutavalla, jota käytit tilausta tehtäessä. Riitatilanteissa sovelletaan Suomen lainsäädäntöä ja kuluttajasuojalakia.


Maksutavat- ja ehdot

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Maksutapavaihtoehtomme ovat: Verkkomaksupainikkeet: OP, S-Pankki, Aktia, Handelsbanken, POP Pankki, Säästöpankki, Ålandsbanken, Nordea, DanskeBank, Oma Säästöpankki

Mobiilimaksutavat: Mobile Pay

Korttimaksut: Visa, Mastercard, American Express

Lasku- ja osamaksupalvelut: Controller Bank

Verkkopankkimaksujen maksunvälityspalvelun tuottaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.

Lisätietoja palvelusta löydät Paytrailin verkkosivuilta https://www.paytrail.com/yhteystiedot

Verkkokaupassamme voit käyttää myös PayPal- tiliä. Maksun voi tehdä PayPal-tilin saldolla tai luottokortilla.

PayPal yleiset käyttöehdot: paypal.com


Ota meihin yhteyttä

Salon Lakkitehdas Oy

Asiakaspalvelu arkisin ma-pe 8-16.00 

Puhelinnumero: +358 3 512 9000

Sähköposti: salon@salon.fi

Muuta

R.K.Salon Lakkitehdas Oy käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.


Yksityisyydensuoja


Loading...