Salon valmistujaislakeille Design from Finland -tunnus! | Hattukaupassa toimitusaika 1-3 päivää

Tietosuojaseloste

EU:n yleisen tietosuojalain ja Henkilötietolain (523/99) 10 § mukainen rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä:

R.K. Salon Lakkitehdas Oy, Sastamalankatu 39, 38210 Sastamala, Finland

2. Rekisteriasioista vastaava henkilö:

Ville Nuutinen, p. (03) 512 9000 Sähköposti: ville.nuutinen@salon.fi

3. Rekisterin nimi:

R.K. Salon Lakkitehdas Oy:n verkkokaupan asiakasrekisteri

4. Henkilötietojen käsittelyn käyttötarkoitus:

Asiakasrekisterin tietoja käytetään verkkopalvelun käyttäjätunnistukseen sekä ostotapahtumien tallentamiseen ja hallintaan.

5. Rekisterin tietosisältö: 

Mikäli asiakas haluaa rekisteröityä asiakkaaksi, rekisteriin tallennetaan käyttäjätunnistusta varten asiakkaan nimi, käyttäjätunnus ja sähköpostiosoite, yhteystiedot sekä ostohistoria. Luottokortti-, pankkitili-tms tietoja ei tallenneta.

6. Säännönmukaiset tietolähteet:

Verkkopalveluun asiakkaan itsensä antamat tiedot.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan Talousalueen ulkopuolelle:

Tietoja ei luovuteta ulkopuolisille, kolmansille osapuolille. R. K. Salon Lakkitehdas OY:n asiakastiedot ovat luottamuksellisia.

8. Rekisterin suojauksen periaatteet:

R.K. Salon Lakkitehdas Oy:n verkkokaupassa kaikki tietoliikenne asiakkaalta verkkokauppaan ja päinvastain suojataan 128-bittisellä salauksella. Panostamme asiakkaan yksityisyyteen ja luotettavuutemme takuuna Secure Sockets Layer (SSL) salaus. Osoitteen alkaessa kirjaimilla https, on kysymyksessä suojattu yhteys  (kirjain s tulee englannin kielen sanasta secure eli turvallinen).  Rekisteri on käytettävissä Internet-selaimella ja tietokannan tietoja voi hakea vain henkilö, jolla on tietokannan käyttöön oikeuttava tunnus ja salasana. Tietokantatiedostoa ei ole mahdollista siirtää palvelimelta yksittäiselle työasemalle  suoraan www-selaimella johtuen tietokantatiedoston sijainnista, joka ei ole julkisessa hakemistossa. Kuluttajan tulee noudattaa tarkaavaisuutta ja huolellisuutta verkkokauppaa käyttäessään.

9. Asiakasrekistertietojen säilytys, arkistointi ja hävittäminen:

Asiakastiedot poistetaan rekisteristä asiakassuhteen päättymisen jälkeen tai asiakkaan pyynnöstä. Poikkeuksena on ajanjakso jonka Suomen valtion voimassa oleva verotuskäytäntö vaatii säilyttämään joko sähköisessä, tai tulosteen muodossa olevat kauppaa koskevat tositteet.

10. Rekisteröidyn informointi:

Järjestelmän rekisteriseloste on nähtävissä osoitteessa www.salon.fi.

11. Tarkastusoikeus:

Rekisteröity voi tarkastella rekisterissä olevia tietojaan osoitteessa www.salon.fi.

12. Tietojen korjaaminen:

Asiakas voi itse korjata itseään koskevia tietoja osoitteessa www.salon.fi tai pyytää rekisterin vastuuhenkilöä korjaamaan tiedot.

13. Käyttämiemme ulkopuolisten palveluntarjoajien tietosuojakäytäntöjä.

Näiden yritysten keräämiä tietoja emme tallenna palvelimmelle. Jos haluat tarkempia tietoja, niin klikkaa alla olevia linkkejä.

Loading...