Salon valmistujaislakeille on myönnetty Design from Finland -tunnus! Toimitusaika 2-4 arkipäivää

Vaihto ja Palautus

Voit palauttaa tilauksesi käyttämättömänä 14 päivän sisällä tilauksesta. Tuotteilla, jotka personoimme tilauksestasi esimerkiksi brodeeraamalla, ei ole palautusoikeutta. 

Palautettavan tuotteen tulee olla täysin uutta vastaavassa kunnossa ja alkuperäispakkauksessaan. Palautuksesta aiheutuvat toimituskulut maksaa asiakas. Mikäli tuotteen palautukseen käytetään Salon Lakkitehdas Oy:n Postin tai Matkahuollon asiakaspalautustunnusta vähennämme 5,90€ toimituskulun palautettavasta summasta.

Tuotteen vaihdossa toimituskulun Salon Lakkitehtaalle maksaa asiakas. Salon Lakkitehdas Oy maksaa uudelleenlähetyksen eli esimerkiksi kokonumerovaihdoissa toimituskustannukset puolitetaan. 

Mikäli tuotteessa ilmenee jokin virhe, haluat palauttaa tai vaihtaa tuotteen, niin olethan yhteydessä meihin sähköpostitse salon@salon.fi tai soittamalla p. +358 3 512 9000. 

Viallisen tuotteen vaihtorahdin maksaa kokonaisuudessaan Salon Lakkitehdas Oy. 

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai sinulle on toimitettu väärä tuote voit ilmoittaa siitä meille tai suoraan kuljetusliikkeelle seurantatunnuksen kera.  

Pyrimme aina ratkaisemaan reklamaatiotilanteet nopeasti ja sujuvasti.


Vaihto- tai palautuspakettiin mukaan liitettävät tiedot:

Tilausvahvistus tai tilausnumero, nimi ja puhelinnumero.

Tuotevaihdoissa kerro kokonumero, johon haluat alkuperäisen koon vaihtaa.


Palautusosoite:

R.K. Salon Lakkitehdas Oy

Sastamalankatu 39

38210 Sastamala

puh. +358 40522 8771 (saapumisilmoitusta varten)

Matkahuollon tai Postin asiakaspalvelupisteet Sastamalassa


Kun palautus on saapunut, tarkastettu ja hyväksytty, maksu palautetaan samalla maksutavalla, jota käytit tilausta tehtäessä. 

Riitatilanteissa sovelletaan Suomen lainsäädäntöä ja kuluttajasuojalakia.


Loading...