Tilausten toimitusaika 2-4 arkipäivää. Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin Suomessa.

Salon® ja vastuullisuus

Olemme sitoutuneet säästämään luonnon resursseja. Meille on myönnetty Ekokompassi -sertifikaatti.

Ympäristövastuu tarkoittaa meille konkreettisia tekoja omassa toiminnassamme. Olemme sitoutuneet säästämään luonnon resursseja ja lisäämään positiivisia vaikutuksia ympäristöön. 

Vastuullisuuslupaus

”Vastuullisuus on Salon Lakkitehtaan jokapäiväisen toiminnan perusta. Sitoudumme ympäristövaikutusten vähentämiseen jatkuvan parantamisen periaatteen mukaisesti. Näemme vastuullisuuden osana koko liiketoimintaamme. Omilla valinnoilla ja toimilla vaikuttamme ympäristöön positiivisesti. Viestimme toiminnasta ja tavoitteista läpinäkyvästi ja rehellisesti.” 

  

Olemme sitoutuneet noudattamaan Ekokompassin kriteereitä sekä vähentämään ympäristövaikutuksia. Järjestelmän avulla olemme tunnistaneet toimintamme suurimmat ympäristöön vaikuttavat osa-alueet. 

Tuotesuunnittelu

Salon® -tuotteet suunnitellaan Suomessa. Tuotesuunnittelu tehdään perustuen pitkäikäisyyteen, ajattomuuteen, kestävyyteen ja laadukkuuteen, nopeasti vaihtuvien trendien sijaan. Tuotteiden ominaisuudet suunnitellaan käyttäjä- ja tarvelähtöisesti huomioiden sääolosuhteet ja niiden vaatimukset.

 

Materiaalinkäyttö

Vähennämme ympäristöä kuormittavia materiaaleja mallistoissamme. Kerromme läpinäkyvästi tuotteissamme käytettävät materiaalit sekä laskemme niiden osuudet mallistoissamme. Vertaamme materiaalien osuuksia edelliseen mallistoon. Tavoitteenamme on kasvattaa ympäristöystävällisten materiaalien osuutta vuosittain. Materiaalit valitaan aina tuotteen käyttötarkoitukseen sopiviksi.

 


Logistiikka

Selvitämme ja kerromme läpinäkyvästi toimintamme logistiikan ympäristövaikutukset. Logistiikkaan sisällytämme tuontikuljetukset sekä koti- ja ulkomaan jakelukuljetukset kuluttajille ja jälleenmyyjille. Seuraamme kuljetuksiamme ja teemme tarvittavia toimenpiteitä niiden minimoimiseen.

Vastuullisuus ohjaa kaikkea toimintaamme.

Lue lisää Ekokompassista: ekokompassi.fiLoading...