Tilausten toimitusaika 2-4 arkipäivää. Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin Suomessa.

Tukemassa vastuullista kulutusta

Koko tuotantoketju läpinäkyväksi

Vastuullisuus Salon Lakkitehtaalle tarkoittaa sekä ihmisten, että ympäristön huomioimista läpinäkyvästi kaikissa yrityksemme tuotantoprosessin eri vaiheissa. Kehitämme jatkuvasti tuotteidemme materiaalien ja valmistuksen laatua ja olemme tukemassa vastuullista kulutuskäyttäytymistä. Päivitämme parhaillaan vastuullisuusstrategiaamme, joka mahdollistaa liiketoimintamme pitkäjänteisen kehittämisen ekologisuuden, eettisyyden ja läpinäkyvyyden näkökulmasta.

Tuotteitamme valmistetaan Suomessa ja pitkään toimineiden yhteistyökumppaneiden tehtaissa Euroopassa, Australiassa sekä Aasiassa. Oma ompelimomme Sastamalassa ja kaikki yhteistyökumppanimme takaavat hyvät työolot ja palkat läpi tuotantoketjun. Meillä on päähineiden suunnittelemisesta ja valmistamisesta vuosikymmenten kokemus. Suomalaisesta suunnittelusta kertoo myös vuonna 2020 myönnetty Design from Finland -tunnus valmistujaislakkien ja ylioppilaslakkien kategoriassa.

Teemme jatkuvasti konkreettisia toimia ilmastonmuutoksen, luonnonvarojen riittävyyden ja luonnon monimuotoisuuden säilyttämisen puolesta.

Ilmastonmuutos

Materiaalien vaihtaminen ekologisempiin vaihtoehtoihin, yrityksen ja tuotannon hiilijalanjäljen pienentäminen, tuotteiden eliniän pidentäminen, vastuullisen kulutuskäyttäytymisen tukeminen.

Luonnonvarojen riittävyys

Kierrätysmateriaalien hyödyntäminen, tuotteen elinkaaren pidentäminen, laadun parantaminen, vastuullisen kulutuskäyttäytymisen tukeminen.

Luonnon monimuotoisuus

Ekologisten materiaalien ja tuotantomenetelmien hyödyntäminen, luomutuotannon suosiminen.


Loading...