Tilausten toimitusaika 2-4 arkipäivää. Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin Suomessa.

Vastuullinen luomupuuvilla pipoissa

Teemme tuotekehityksessä jatkuvasti konkreettisia toimia ympäristövastuullisuuden puolesta.

Valikoimamme luomupuuvillasta valmistetut pipot ja tuubihuivit soveltuvat moneen käyttötarkoitukseen. Ulkoiluun, retkeilyyn, työ- ja koulumatkoille tai vaikka urheiluun.  Luomupuuvilla on laadukasta ja hengittävää materiaalia. Se on erinomainen valinta välikausipukeutumiseen, mutta soveltuu hyvin myös ympärivuotiseen käyttöön. Tutustu malleihin ja väreihin!

Salon luomupuuvillapipo

Luomupuuvillasta valmistettu kotimainen pipo moneen käyttötarkoitukseen. Saumaton malli trendikkäällä ribb-neuloksella. Pipossa on taitettu reuna ja nahkainen Salon-logo. Avainlipputuote, suunniteltu ja valmistettu Suomessa.

Luomupuuvillapipot.

 

Salon Trikoopipo Eko

Luomupuuvillainen trikoopipo toimii niin pihatöissä kuin liikuntaharrastusten parissa. Hieman päälaelta pidemmän mallin ja napakkaan kankaan ansiosta pipo pysyy hyvin päässä. Soveltuu myös kypärän alle. Trikoopipoa löytyy monessa eri värissä niin aikuisille kuin lapsille. GOTS-sertifioitua luomupuuvillaa, Öko-tex-sertifioitu neulos.  Suunniteltu ja valmistettu Suomessa.

Aikuisten trikoopipot     Lasten trikoopipot

  

Salon Tuubihuivi luomupuuvilla

Tuubihuivi on viileiden päivien pelastus ja sopii takin alle lämmittämään. Suojaa hyvin kaulaa ja niskaa. Laadukas, hengittävä ja miellyttävän tuntuinen iholla. Salon tuubihuivit valmistetaan kotimaisesta kankaasta. GOTS-sertifioitua luomupuuvillaa, Öko-tex-sertifioitu neulos. Ommellaan Sastamalassa. Tuubihuivit