Tilausten toimitusaika 2-4 arkipäivää. Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin Suomessa.

Tervetuloa Matti Lakkitehtaan tiimiin!

Matti Nuutinen liittyi vahvistamaan Lakkitehtaan myyntiä. ”On hienoa päästä hyödyntämään ammattiurani aikana kertynyttä kokemusta ja jalostamaan seurayhteistyötä.” hän kertoo. Tavoitteemme on jatkaa ylioppilas- ja valmistujaislakien tuotteistamista seuroille fanituotteeksi. Ylioppilas- tai valmistujaislakki seuran logollisella vuorella korostaa seuran yhteisöllisyyttä, nostattaa tutkinnon arvostusta ja mahdollistaa varainkeruun seuralle riskittömästi.

Kuva: Ville Vuorinen

Lisäksi Lakkitehdas on juuri lanseeranut uuden Salon WORKWEAR päähinekonseptin, jonka jälleenmyyntiverkostoa Matti on mukana rakentamassa. Olen myös mukana Lakkitehtaalla, veljeni yrityksessä, advisory board kokoonpanossa ja tuen omalla osaamisellani johtoa päätöksen teossa.

Matti Nuutinen on 31 vuotias ammattikoripalloilija. Perheeseen kuuluu kihlattu, 8 vuotias tytär ja toinen lapsi on tulossa kesän aikana. Luonteeltaan Matti kertoo olevansa tavoitteellinen, pitävän haasteista sekä on kaikin puolin huumorintajuinen seuramies. Matti on pelannut kotimaan pääsarjassa 9 vuotta, ulkomailla 5 vuotta. Maajoukkueessa vuodesta 2012. Jutun lopussa tarkemmin Matin matkasta koripallokentiltä toisille.


Mitä urheilu merkitsee sinulle?

Pienestä pitäen urheilulla on ollu omassa elämässä iso merkitys. Pihapeleistä, harrastukseen ja unelman toteuduttua toteuttaa ammattina.

Ammattiurheilu = tavoitteellisuus, kilpailullisuus, kunnianhimo, ylpeys, hyvät elämäntavat, ruokavalio, tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa, erilaisten kulttuurien kohtaaminen.

Mikä on ollut urasi kohokohta?

Ei yhtä ainoaa. Suomen mestaruudet. MM kisoissa peli USAn joukkuetta vastaan. Ranskassa Roannessa ”leaders cup” voitto kaudella 2016-2017.

Mistä haaveilet, mitä odotat tulevaisuudelta?

Ammattiurheilijana on vielä mielenkiintoisia vuosia edessä. Prahan EM kisoilta odotan Susijengin menestymistä. Koripallouran jälkeen odotan, että pääsen oppimaan uutta ja kehittymään työelämässä, verkostoitumaan ja tekemään mielekästä työtä.