KOULUTUS etusivu
Onneksi olkoon, olet suorittanut koulutuksen!
R.K. Salon Lakkitehdas valmistaa viralliset valmistujaislakit vuosikymmenten kokemuksella. Valikoimissamme ovat niin perinteiset ylioppilaslakit kuin ammattiin valmistuvien ja ammattikorkeakoulusta valmistuvien valmistujaislakit. Valmistujaislakki on merkkinä ja muistona siitä, että olet ollut sitoutunut valitsemaasi koulutukseen ja vienyt sen loppuun asti. Meiltä saat myös muut tarvikkeet, kuten äidinlyyran.
Viralliset valmistujaislakit noudattavat tarkkaa, sovittua värikoodia. R.K. Salon Lakkitehdas valmistaa valmistujaislakkeja kaikille koulutusaloille niin ammattiin valmistuville perus- ja kaksoistutkintolaisille kuin ammattikorkeakoulusta valmistuvillekin. Jos et löydä lakkiasi luettelostamme, niin ota yhteyttä. Päivitämme lakkisi ensitilassa valikoimaamme!

PERSONOI OMA VALMISTUJAISLAKKISI

Suunnittele itse omilla teksteillä

Etsi lakkisi allapuolella olevien valmistujaislakkien joukosta. Klikkaa lakin nimeä, niin saat lähempää tietoa tuotteesta,tai lakin kuvaa suuremmaksi.
Mikäli et löydä oman alasi valmistujaislakkia, niin anna hakusana yläpuolella olevaan Etsi-kenttään. Anna kenttään lakkia, tai sitä kuvaavaa koulutusohjelmaa vastaava hakusana( lyhyt osakin siitä riittää ). Esim. merko, sähkö, tai lähi jne. ja paina vieressä olevaa suurennuslasia.
Tietenkin voit käyttää myös ylävalikon otsikossa olevaa menua löytääksesi oman koulutusalasi.

KOULUTUS etusivu, valmistujaislakit  RYHMÄTILAUS KANNATTAA!
  Kun tilaat enemmän, niin saat halvemmalla !
  Muista myös, että lähetyskulut
  jakaantuvat useamman tilaajan kesken !

  Alennus koskee kaikkia koriin lisättyjä tuotteita !
Maksutavat
  Paytrail Luottokortit-Verkkopankit-Collector maksa laskulla
  PayPal
  Paytrail maksa laskulla / Collector
  maksa tavaran saavuttua
  maksa tavaran saavuttua