Salon valmistujaislakeille Design from Finland -tunnus! | Hattukaupassa toimitusaika 1-3 päivää

Ryhmästä on etua

Seurat, oppilaitokset, työporukat, kaveriporukat -ryhmätilauksen voi tehdä kaikki!

Moni asiakkaistamme tilaa tuotteita ryhmässä. Ryhmätilaus-ominaisuus tekee tilaamisesta entistä helpompaa ja antaa useita maksuvaihtoehtoja. Valitse niistä itsellesi parhaiten sopiva, nauti eduista ja tilaamisen helppoudesta.

Mikä on ryhmätilaus?

Ryhmätilaus tarkoittaa nimensä mukaisesti sitä, että useampi henkilö tilaa samalla tilauksella. Ryhmätilauksen voi tehdä kuka tahansa, joka haluaa organisoida tilauksen porukassa ja hyötyä eduista. Ryhmätilaus on vastaus mm. seurojen, koululuokkien, oppilaitosten ja työporukoiden tarpeisiin.

Miksi tilata ryhmässä?

Ryhmänne saa selvää rahallista etua tilauksen kokonaissummasta. Alennuksen suuruus on -10% tilauksen loppusummasta. Mikäli valitsette tilauksen yhteen osoitteeseen, saatte selvää säästöä myös toimituskuluissa. Loppusummaltaan 100 euroa ylittävät ryhmätilaukset toimitamme aina rahtivapaasti. Ryhmätilaus on myös vihreä valinta, sillä se pienentää tilausten pakkaamisesta ja toimituksesta aiheutuvaa hiilijalanjälkeä.

Miten ryhmätilaus toimii?

Ryhmätilaus vaatii aina yhteyshenkilön, joka organisoi tilausta. Valittavanasi on kaksi erilaista toimintatapaa.

1 - Minä organisoin, maksan ja toimitan

Ryhmätilaus hoituu kokonaan yhden yhteyshenkilön kautta ja toimitetaan yhteen toimitusosoitteseen. Koko tilauksen loppusumma maksetaan heti. Yhteyshenkilö vastaa tuotteiden jakamisesta tilauksessa osallisena oleville henkilöille.

2 - Minä organisoin, jokainen osallistuja maksaa ja valitsee toimitustavan itse

Tilaus luodaan yhden yhteyshenkilön organisoimana, mutta maksut jaetaan osiin.  Jokainen ryhmätilauksen osallinen henkilö maksaa oman tilauksensa maksulinkin kautta ja valitsee itselleen parhaiten sopivan toimitustavan.  Lisämaksusta saat tilauksesi suoraan kotiosoitteeseesi.

Ryhmätilauksen organisointi voidaan hoitaa myös Salon Lakkitehtaan puolesta. Mikäli haluat lisätietoja, olethan meihin yhteydessä sähköpostitse salon@salon.fi.Loading...