Tilausten toimitusaika 2-4 arkipäivää. Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin Suomessa.

@ytlbelike-yhteisön oma ylioppilaslakki

"Golden memes that everyone is talking about"

Yhteistyökuviomme saivat jatkoa suositun Instagram meemitilin @ytlbelike ylläpitäjän Aleksi Suonisen johdolla ja tilin abiturienttiyhteisön kanssa. YTLbelike-tilin ideana on, että ylioppilaskokeiden jälkeen lukiolaiset pääsevät piristymään ja jakamaan fiiliksiä yhteisön kesken, ylioppilaskokeita käsittelevien meemien kera. ”Sinne voi purkaa pahaa mieltä ja tuntea myös yhteenkuuluvuutta”, kertoo ylläpitäjä Suoninen. Hän uskoo myös, että korona-aikana tilin merkitys on korostunut, koska kasvotusten ei paljon päästä juttelemaan.


Kuvat: @ytlbelike Instagram -tililtä

Kaikki meemit tulevat seuraajilta, joten tili on hyvin yhteisöllinen. Suoninen kertoo juttelevansa paljon seuraajiensa kanssa Instagram-viesteillä.

Yhteisöllisyyteen liittyen, seuraajat pääsivät myös Aleksin johdolla osallistumaan ylioppilaslakin vuorin valintaan. Muutaman vaihtoehdon joukosta lopulta voittajaksi päätyi kuvan teksti, joka tilillä oli aiemmin meeminä esiintynytkin. Yhteistyössä loimme sadan kappaleen Limited edition @ytlbelike-ylioppilaslakin. Lakit numeroidaan tilausjärjestyksessä x/100. Lakilla on Design from Finland -tunnus ja se viimeistellään Lakkitehtaallamme Sastamalassa.