Salon valmistujaislakeille on myönnetty Design from Finland -tunnus! Toimitusaika 2-4 arkipäivää

Pian mä valmistun!

Lakkitehtaan kummiluokka-yhteistyö

Kevään koittaessa tenttisuma meinaa yllättää opiskelijan, harjoittelupaikkoja haetaan ja lopputöitä hiotaan viimeiseen minuuttiin asti. Valmistujaiset mielessä suunnitellaan tulevaa.

Valmistujaiset ovat ilon juhlaa. Sesongin alkaessa ilo valtaa koko Lakkitehtaan, kun ompelimo viimeistelee valmistujaislakkeja ylioppilaille ja eri alojen ammattilaisille. Sen lisäksi, että valikoimassamme ovat kaikki ylioppilaslakit, meiltä löydät myös valmistujaislakin ammattiin valmistuvalle. Kaikille, yli 400 tutkintonimikkeelle on siis oma valmistujaislakkinsa!

Ylioppilaslakki on tunnettu jo 1800-luvun lopulta asti. Yhtä tärkeänä ja arvokkaana pidämme myös ammattiin valmistuvien tutkintojen tasavertaisuutta sekä heidän valmistujaisjuhlaansa. Kehitimme keväällä eri ammattitutkintojen esiin nostamiseksi Salon Lakkitehtaan kummiluokka-yhteistyön ja saimme ensimmäisiksi somemarkkinoinnin lähettiläiksi Rauman WinNovan kauneudenhoitoalan opiskelijoita. He suorittavat tällä hetkellä viimeisiä opintojaan ja valmistuvat huhtikuussa kosmetologeiksi ja parturi-kampaajiksi.


Seuraamme heidän matkaansa valmiiksi ammattilaisiksi kevään aikana @salonlakki somessa. Tule mukaan seuraamaan Salonlakkia Instagramissa.

Salon Design from Finland valmistujaislakki

Viralliset Salon Design from Finland -merkin saaneet valmistujaislakit kattavat

  • toisen asteen ammattitutkintoalat ja koulutuslinjat
  • kaikki ylioppilastutkinnot sekä
  • ammattikorkeakoulututkinnot

Perinteinen, laadukas, huolella viimeistelty lakki valmistetaan korkealuokkaisesta puuvillasametista. Vakiolakissa on juhlallinen sinivalkoinen vuori ja kullattu lyyra tai kokardi. Lakkia on mahdollisuus myös personoida ja luoda siitä entistä juhlavampi omilla valinnoillasi.

Millainen lakki minulle?

Kirjoita ammatti- tai tutkintonimikkeesi hakusivulle ja saat tuloksena oman lakkisi.

Ylioppilaslakkien kaikki vaihtoehdot löydät täältä.Loading...