Tilausten toimitusaika 2-4 arkipäivää. Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin Suomessa.

Nuoren TPS-puolustajan mietteitä jääkiekon ja opiskelun yhdistämisestä

Meillä oli suuri ilo saada kummipelaajaksemme, 19-vuotias iloinen ja positiivinen HC TPS puolustaja Eemil Viro #5. Olemme aiemminkin tuoneet esille opiskelun ja intohimoisen harrastamisen yhdistämistä. Jatkamme Eemilin kanssa sujuvasti aiheesta, vaikka hän jo ammattilainen kiekossa onkin.


Eemilin kuvat ©HC TPS

Eemil Viro on siis ammattilaisjääkiekkoilija ja pelaa puolustajana TPS:ssä. "Vaikka asunkin Turussa, pidän itseäni silti oikeana Naantalilaisena. Olen asunut siellä käytännössä koko elämäni.", Eemil kertoo. "Kasvoin kaksoissiskoni kanssa ja olemme todella läheisiä. Tykkään paljon koirista ja jonakin päivänä haluan oman koiran. Koiran nimeksi tulisi Sam, lempileffani I Am Legend mukaan. Tykkään kaikesta liikunnasta ja olen aina todella aktiivinen enkä malta pysyä paikoillani. Omasta mielestä olen aina positiivinen ja hyvällä tuulella.", hän lisää. 

Mitä opiskelet ja miksi?

Opiskelen Turun Kerttulin urheilulukiossa, koska haluan valmistua ylioppilaaksi.

Mikä on mahdollistanut opiskelun ja jääkiekon sujuvan yhdistämiseen?

Kun pelejä on paljon, haluan keskittyä täysillä jääkiekkoon. Tuolloin koulu jää vähemmälle. Kauden loputtua on tavoitteena suorittaa ylioppilastutkinto loppuun.

Urheilulukion ohjelman avulla olen pystynyt yhdistämään opiskelun ja jääkiekon. Ilman koulun väkeä ja heidän apua ei olisi näiden kahden asian yhdistäminen ollut mahdollista. Myös suuri apu on tullut Timo Hirvoselta, joka hoitaa jääkiekkoilijoiden koulunkäyntiin liittyviä käytönnön asioita.


Mikä on ollut urasi kohokohta?

Ehdottomasti Edmonttonissa voitettu U20 MM-pronssimitali.

Mistä haaveilet, mitä odotat tulevaisuudelta?

Unelma, haave ja tavoite on pelata NHL:ssä ja voittaa Stanley Cup, sekä edustaa Suomea miesten MM-kisoissa. Tulevaisuudelta odotan tervettä ja nautinnollista elämää, mukaan lukien edellä mainitut unelmat.

Mitä haluaisit vielä kertoa?

Olen iloinen, että olen saanut juuri Salon lakkitehtaan kummiyrityksekseni. Toivotan kaikille tsemppiä ja terveyttä näihin vaikeisiin aikoihin.


Nimeä S-A-L-O-N alkukirjaimilla yksi asia, joka saa sinut tällä hetkellä iloiseksi.

S – Saavuttaminen

A – Auttaminen

L – Läheiset

O – Ottelut

N – Nhl

Kiitos Eemil juttutuokiosta, tsemppiä syksyn ylioppilaskirjoituksiin. Unelmia kohti!


Loimme keväälle 2021 TPS fanivuorellisen ylioppilaslakin yhteistyössä HC TPS:n kanssa. Fanivuori on myös valittavissa mihin tahansa Salon Lakkitehtaan valmistujaislakkiin.

Mikäli olet kiinnostunut kuulemaan lisää faniyhteistyöstä, laita viestiä osoitteeseen salon(at)salon.fiLoading...