Tilausten toimitusaika 2-4 arkipäivää. Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin Suomessa.

Naisten päähineet syksyyn ja talveen

Ajattomat klassikkomallit, uusia värejä ja materiaaleja

Säiden kylmetessä lämmittävät päähineet pääsevät taas käyttöön. Kauden 23-24 uudet - Salon® 100% Shetlannin villasta valmistetut päähineet ihastuttavat tutuissa lakkimalleissa. Kesämalliston istuvimmat suosikkimallit löytyvät nyt myös viileämpiin keleihin. Ajattomat värit sopivat moneen asuun ja tyyliin ja kruunaavat naisten muoti syksyn.

Salon® Wool -konseptin tuotteissa on käytetty laadukasta villasekoitetta, joka on lämmin ja miellyttävä iholla.  Lakkimalleja on useita - lipalla, korvaläpillä tai tuulisuojakalvolla. Kaikki villakonseptin tuotteet ovat suunniteltu Suomessa.

Naisten muoti syksy päähine Naisten punainen lipallinen päähine

Salon® mallistojen suunnittelussa huomioidaan materiaalit, vastuullisuus sekä päähineiden käyttömukavuus. Villapäähineissä käytetään sisävuorena pehmeää puuvillafleeceä, joka ei sähköistä hiuksia. Puuvillafleecestä ei irtoa mikromuovia, tavallisen fleecen tapaan. Käyttömukavuutta on lisätty monissa malleissa myös sisään käännettävillä korvaläpillä. Tuulisella ja kylmällä säällä ne suojaavat korvia. Läpät on mahdollista kääntää huomaamattomasti lakin sisäpuolelle sään lämmetessä. Korvaläpät ovat käytännölliset, mutta samalla myös tyylikkäät.

Tutustu eri lakkimalleihin ja valitse oma suosikkisi.

Naisten lipallinen harmaa hattu  Naisten lipallinen hattu vaaleanharmaa

Naisten lipallinen hattu - Mia Shetland Wool

Mia Shetland Wool on naisten lipallinen talvihattu. Hattu on valmistettu laadukkaasta Shetlannin villakankaasta. Sisävuori on lämmintä ja pehmeää puuvillafleeceä. Lakki sopii moneen eri asukokonaisuuteen. Kolmessa eri värissä. Osta tästä 

Naisten lipallinen hattu tupsulla  Naisten lipallinen hattu läheltä

Naisten lipallinen hattu - Mia Shetland Wool Pom Pom

Kate Shetland Wool Pom Pom on naisten lipallinen talvihattu. Hattu  on valmistettu laadukkaasta Shetlannin villakankaasta. Sisävuori on lämmintä ja pehmeää puuvillafleeceä. Lakissa on näyttävä keinoturkistupsu. Lakki sopii moneen eri tyyliin, rennosta arkiasusta juhlavampaan asuun. Kolmessa eri värissä. Osta tästä