Salon valmistujaislakeille on myönnetty Design from Finland -tunnus! Toimitusaika 2-4 arkipäivää

Ylioppilaslakit ja lakit ammattiin valmistuville

Salon Lakkitehtaan valikoimasta löydät ylioppilaslakit ja lakit kaikille ammattiin valmistuville. Eri tutkintojen ammattilakkeja on yli 400 erilaista.  Viralliset Salon Design from Finland -merkin saaneet valmistujaislakit kattavat kaikki ylioppilastutkinnot, toisen asteen ammattitutkintoalat ja koulutuslinjat sekä ammattikorkeakoulututkinnot. Perinteinen, laadukas, huolella viimeistelty lakki valmistetaan korkealuokkaisesta puuvillasametista. Vakiolakissa on juhlallinen sinivalkoinen vuori ja kullattu lyyra tai kokardi.


Lakin personoinnit

Vaikka perinteisen vakiolakkimme yksityiskohdat ovat huolella mietitty, on lakkiin mahdollisuus personoida useita lisäelementtejä ja tehdä lakistasi entistä juhlavampi ja erottuvampi.
Personoitavia elementtejä valittavaksi ovat erottuva maakuntavuori, useita erilaisia lyyra- ja kokardivaihtoehtoja ja lakin nimikoinnit. Voit hankkia lisäksi omavalintaisen brodeeratun tekstin lakin päällipuolelle sekä lisätä sisälle nimen, nimimerkin tai vaikka oman sloganin.

Valmistamme lakkeja ympäri vuoden

Valmistujaisia vietetään ympäri vuoden. Tilauksen voit tehdä milloin tahansa suoraan verkkokaupastamme salon.fi. Löydät helposti oman lakkisi sivustomme hakutoiminnolla syöttämällä ammattinimikkeesi hakukentään. Toimitusaikamme on noin 3-5 arkipäivää.Loading...