Tilausten toimitusaika 2-4 arkipäivää. Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin Suomessa.

Viralliset ylioppilaslakit ja ammattilakit

Onnea ja iloa juhlapäivääsi! Salon Lakkitehtaan valikoimasta löydät ylioppilaslakit ja lakit kaikille ammattiin valmistuville.

Eri tutkintojen ammattilakkeja on yli 400 erilaista.  Viralliset Salon Design from Finland -merkin saaneet valmistujaislakit kattavat kaikki ylioppilastutkinnot, toisen asteen ammattitutkintoalat ja koulutuslinjat sekä ammattikorkeakoulututkinnot.

 

Ole ylpeästi ammattilainen. Ammattilakkien värinauhat kertovat tutkinnostasi. Salon® virallisissa ammattilakeissa on sertifioitu värikoodaus. Koodaus on suunnittelu yhteistyössä ammattioppilaitosten kanssa.

Laadukas ja huolella viimeistelty lakki valmistetaan korkealuokkaisista materiaaleista. Lakki kulkee mukanasi jo opiskeluaikana ja vuosien varrella juhlapäivissä.

   

Lakin personoinnit

Vaikka perinteisen vakiolakkimme yksityiskohdat ovat huolella mietitty, on lakista mahdollista tehdä entistä juhlavampi ja erottuvampi. Lue lisää valinnoista.

Valmistamme lakkeja ympäri vuoden

Valmistujaislakin tai ylioppilaslakin voit tilata milloin tahansa suoraan verkkokaupastamme salon.fi. Löydät helposti oman ammattilakkisi sivustomme hakutoiminnolla syöttämällä hakuun ammattinimikkeesi. Toimitusaikamme on 2-4 arkipäivää.

Tutustu lakkeihin

Kaikki ylioppilaslakit

Kaikki valmistujaislakit

Insinöörilakit

Blogipostaukseen liittyvät tuotteet