Tilausten toimitusaika 2-4 arkipäivää. Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin Suomessa.

 Joululahjaideat - 4 x kotimainen pipo

Mitä lahjaksi ulkoilijalle?

Joulu lähestyy ja on kiva muistaa läheisiä lämpimillä, hyödyllisillä ja kestävillä joululahjoilla. Valitse pipo käyttötarkoituksen mukaan ja tee ulkoilusta entistä mukavampaa. Päähineemme valmistetaan laadukkaista materiaaleista, jotka oikein huollettuna ovat vuosia suosikkipipojasi. Kaikki listauksen lahjaideat ovat avainlipputuotteita, suunniteltu ja valmistettu Suomessa.

Merinopipo Salon  Merinopipo Salon

#1 Jokapäiväiseen ulkoiluun - Merinopipo

Todellinen suosikkipipo jokapäiväiseen ulkoiluun. Ripeät lumityöt ja reippaat kävelymatkat hoituvat miellyttävästi merinopipo päässä. Sopii niin sporttisen kuin siistimmän takin kaveriksi. Merinovilla lämmittää ja on samalla hengittävä. Miellyttävä ja pehmeä merinovilla ei kutita ja lämmittää myös kosteana. Useita värejä. Avainlipputuote, suunniteltu ja valmistettu Suomessa.

Tästä tuottellee: Pipo Merino

Merinovillapipo Salon  Merinovillapipo Salon

#2 Haastaviin ulkoilukeleihin - Merinopipo lipalla

Merinovillapipo lyhyellä lipalla on erinomainen valinta pitkiin ulkoiluihin sekä haastaviin sääolosuhteisiin. Lippa suojaa silmiä ja on erinomainen myös silmälasien käyttäjälle. Lyhyt lippa sopii  myös kameran kanssa luonnossa liikkuville ja metsästäjille. Korvat pysyvät lämpimänä kovassakin tuiskeessa tuulenpitävän kalvon ansiosta. Saatavana myös oranssi-huomiovärillä. Avainlipputuote, suunniteltu ja valmistettu Suomessa.

Tästä tuotteelle: Pipo Merino Lippa Wind

Merinopipo lipalla Salon  Merinopipo lipalla Salon

#3 Talvimetsästykseen - Pipo lumicamo kuosilla

Talviharrastuksiin ja liikkuvaan talvimetsästykseen. Jokainen talvisiin jahteihin osallistuva kaipaa ylleen lumista camoa. Lämmin merinovillasekoite pipo, jossa neulottu snow camo kuosi. Sopii hyvin muiden camo asujen kaveriksi. Avainlipputuote, joka on suunniteltu ja valmistettu Suomessa.

Tästä tuotteelle: Snow Camo Pipo

Lumicamo Pipo Salon  Lumicamo pipo Salon

#4 Turvallisesti pimeässä - Heijastava pipo

Lenkkeilijän, juoksijan ja ulkoilijan luottopäähine. Oletko liikkeellä aikaisin aamulla tai illan hämärtyessä? Heijastavalla merinopipolla näyt hyvin pimeässä. 360 asteen heijastavuus on aina mukanasi pipon ympäri kulkevan heijastavan langan ansiosta. Pipon kaareva reuna antaa paremman suojan korville, jonka lisäksi pipo on myös tuulenpitävä. Suosittelemme tätä kaikille ulkoilijoille ylivertaisten ominaisuuksien ansiosta. Useita värejä. Avainlipputuote, suunniteltu ja valmistettu Suomessa.

Tästä tuotteelle: Heijastava merinovillapipo

Heijastinpipo Salon