Tilausten toimitusaika 2-4 arkipäivää. Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin Suomessa.

Isänpäivälahjat – mikä lakki isälle?

Etsitkö ideaa isälle isänpäivälahjaksi? Me lakkiasiantuntijat loimme pilke silmäkulmassa listauksen miten mätsäät lakin ja isän. Löydät listauksesta erittäin kivoja ideoita isänpäivälahjaksi, mutta löydätkö kuvauksista oman isän tai isoisäsi?

Lahjaidea metsästäjä isälle

Metsästäjä isä odottaa aina kesähelteiden loppumista ja syksyn jahtien alkamista. Hän katsoo uusimmat vinkit Youtube-videoista ja rakentaa itse ruokinta-automaatit autotallissa. Metsästäjä isä pukeutuu niin arkena kuin juhlapyhänä camoon – tai ainakin vihreään. Metsästyspäähineiden valikoima on meillä tosi monipuolinen ja varmasti sieltä isällekin löytyy jotain!

isänpäivälahja metsästäjälle

Metsästyslakit >  

Lahjaidea muusikko isälle

Muusikko iskä on kavereidenkin mielestä tosi cool. Hän viihtyy tummissa vaatteissa ja nahkarotsissa. Hän rakastaa huopahattuja. Muusikko isälle usein tyyli on käytännöllisyyttä tärkeämpää, joten hyviä uutisia! Jouni Earflaps huopahatussa on korvaläpät, jotka on ihan tosi mukavat kylmällä ja tuulisella säällä. Korvaläpät saa käännettyä huomaamattomasti lakin sisään, kun niitä ei tarvita ja tyyli säilyy uskottavana.

isänpäivälahja muusikko isälle

Huopahatut >

Idea Golffari iskälle lahjaksi

Golffari isä pakkaa bägin sähköauton perään ja lähtee kierrokselle kavereiden kanssa. Isä arvostaa siistiä pukeutumista ja laadukkaita, kestäviä materiaaleja. Merinovilla ja Harris Tweed kuuluvat hänen suosikkeihin. Onneksi molempia materiaaleja löytyy useista meidän Flat Capeistä ja isä saa kruunattua pukeutumisensa upealla lätsällä. Piste i:n päälle! 

isänpäivälahja golffari isälle

Flat Capit >

Luovan isän isänpäivälahja

Luovalla isällä on tosi värikäs mielikuvitus. Hän kirjoittaa, piirtää tai ideoi työkseenkin. Hän on värittänyt myös kätensä täyteen merkityksellisiä kuvia ja voi kertoa niistä sinulle elämäntarinansa. Luova isä tykkää punaisesta Docker -mallisesta piposta. Löytyy myös muissa väreissä!

isänpäivälahja luovalle isälle

Docker pipot >

Kaikki pipot >

Lahjaidea ”Daddy Cap” isälle

Daddy cap isän luottoasuste on – no tietenkin lippis. Hän on pitänyt lippistä päässä 1970-luvulta asti. Lippis kuuluu niin olennaisena osana isän ulkomuotoa, että häntä ei tunnista samaksi ihmiseksi ilman luotto asustettaan. Isä ostaa harvoin itselleen mitään uutta, joten uusi lippis saattaisi tulla lahjana jopa ihan tarpeeseen.


Kaikki lippikset > 

Maratoonari isän lahjaidea

Maratoonari isä rakastaa juoksemista. Hän taittaa työmatkat juosten tai pyöräillen, käyttää portaita hissin sijaan ja haastaa itsensä pari kertaa vuodessa vähintään puolikkaalle. Maratoonari iskän turvallisuuden vuoksi on hyvä näkyä pimeässä, koska meillä on melkein sen puoli vuotta pimeää. Ja hei - trikoopipo on myös erittäin oiva kypärän alla pyörämatkoilla.


Heijastavat pipot >

Trikoopipo Sport >  

Trikoopipo Eko >

Tuubihuivi Eko >

”Ennen kaikki oli paremmin” isälle

Isä on sitä mieltä, että nykyinen maailmanmeno on ihan mahdotonta. Hän tarvitsee säännöllisesti apua älypuhelimen ilmoitusten kanssa ja kosketusnäyttö ei ole hänen paras ystävänsä. Karvalakissa huolet ja murheet saattavat vähän vaimentua ja olokin tuntua pehmeämmältä. Karvalakki on kuin halaus huoliin.