Tilausten toimitusaika 2-4 arkipäivää. Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin Suomessa.

Huomioväri Salon® päähineissä

Huomiovärin käyttö metsässä auttaa erottumaan. Se lisää omaa turvallisuuttasi, olit sitten metsästäjä tai retkeilijä. Huomiovärin käytöllä ei tutkitusti ole haittaa metsästyksen onnistumiseen. Eläimet havaitsevat huomiovärin sijaan helpommin liikkeen.

Tutustu koko metsästyshattujen valikoimaan

 

Metsästysasetuksen mukaan, hirvieläinten metsästykseen osallistuvien on käytettävä oranssinpunaista tai oranssia päähinettä tai päähineen suojusta ja ylävartalon peittävää vaatetta. Oranssia tai oranssinpunaista väriä on oltava vähintään kaksi kolmasosaa vaatteen ja päähineen näkyvästä pinta-alasta. Edellä 1 momentissa säädetty vaatimus ei kuitenkaan koske metsästäjää, joka metsästää rakennelman suojasta tai metsästysjousella. (Metsästysasetus 22 §, finlex.fi)

 

Salon huomioväripäähineet on EN ISO 20471 sertifioitua materiaali. Päähineet on suunniteltu erityisesti pohjolan vaihtelevia säitä varten. Hengittävät materiaalit sekä veden- ja tuulenpitävyys lisäävät käyttömukavuutta. Käännettävä korvaläpät ovat useiden lakkimallien kiitelty ominaisuus, kun liikutaan pitkiä aikoja luonnossa ja säiden armoilla. Valikoimastamme löytyy useita eri mallisia, huomiovärillisiä tuotteita. Kokosimme blogin loppuun muutamia huomioväri suosikkituotteita.