Tilausten toimitusaika 2-4 arkipäivää. Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin Suomessa.

Hellehattu suosikit – yhä useampi valitsee hatun uv-suojalla

Aikuisten ja lasten on tärkeää suojautua auringon haitallisilta säteiltä pysyttelemällä varjossa. Aina se ei kuitenkaan ole mahdollista, jolloin hattu, vaatteet ja aurinkosuojavoiteet tulevat apuun. Myös kesähatulla halutaan ennen kaikkea suojautua ja moni valitseekin hatun uv-suoja ominaisuudella. Mitä muita ominaisuuksia hellehatulta halutaan? 

1. UPF50+ uv-hatut

Yhä useampiin hattuihin on saatavana nykyään uv-suoja ominaisuus. UPF50+ -merkintä hatussa kertoo, että sen materiaali estää haitallisia uv-säteitä. UPF50+ uv-hattu estää 97,5 % auringon haitallisista UVA- ja UVB-säteistä. Hatun UPF50+ -luokitus on maailman korkein saavutettavissa oleva, ja voit verrata sitä SPF50-aurinkosuojavoiteen käyttämiseen.

Kaikki uv-hatut

 Kesähattu uv-suojalla Kesähattu uv-suojalla takaa

2. Viileät materiaalit

Pellavasta valmistettu päähine on erinomainen valinta hellepäivälle. Pellava on kestävä ja hengittävä luonnonmateriaali. Se hylkii likaa, imee kosteutta ja kuivuu nopeasti sekä tuntuu viileältä lämpimällä ilmalla.

Pellava hellehattu Kesälippis pellava

3. Leveät lierit

Leveä lieri suojaa parhaimmillaan koko kasvojen ja kaulan alueen. Valitse aurinkoon, aina kun mahdollista, lierillinen lakki. Molemmat kuvien leveälieriset olkihatut ovat myös uv-suoja UPF50+ hattuja.

Kaikki lierihatut

Olkihattu leveä lieri