Tilausten toimitusaika 2-4 arkipäivää. Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin Suomessa.

Flat Cap lätsät – mitä eroa malleilla on?

Mallistomme ylpeydenaiheitamme ovat useat klassikkomallit, joista tulee hyvän muotoilun ja materiaalien ansiosta asiakkaidemme suosikkipäähineitä. On kestävää, että hyvät klassikkomallit säilyvät, mutta materiaalit ja kuosit vaihtelevat sesonkien ja vastuullisen kehityksen mukaan. Kokovalikoimamme on kattava, aina 63 kokoon asti. Näin mittaat kokosi.

  

Lätsä eli vanhanajan lippalakki ovat kaikki malliltaan kolmioimaisia, matalia päähineitä, jotka sopivat moniin eri kasvonmuotoihin, niin naisille kuin miehille. Lätsässä on pieni jäykkä lippa sekä vuorikangas.  

Materiaalista riippuen, lätsä sopii niin syksyyn, talveen kuin kesään. Kesällä kannattaa suosia ilmavia luonnonmateriaaleja kuten pellavaa niiden hengittävyyden ansiosta. Syksyyn ja talveen kannattaa valita lämmintä, kestävää villaa tai sateelta ja tuulelta suojaavia materiaaleja. Useissa malleissa on myös sisään käännettävät korvaläpät, jotka suojaavat erityisesti tuulella ja sateisella säällä. 

  

Flat cap on monipuolinen asuste. Sen voi yhdistää niin tyylikkään puvun kaveriksi kuin rennompaankin vapaa-ajan asuun.

Salon® Flat Capien klassikkomallien erot

Ivy Cap -tyyppiset flat capit, joissa on tyylikäs profiili ja lyhyt, jäykkä kärki.

Macon 56 Flat Cap

  

Macon 56 Flat Cap on selvästi Salon® Flat Capeista kapein. Lätsän kärki kaventuu hieman eteenpäin ja lyhyt lippa on aavistuksen kaareva. Lippa on piilossa ja kangas on vedetty lipan päälle.

Eero Gen Flat Cap