Tilausten toimitusaika 2-4 arkipäivää. Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin Suomessa.

Ylioppilaslakki omilla valinnoilla

Kaikkiin Salon® ylioppilaslakkeihin ja valmistujaislakkeihin on mahdollista tehdä myös omia lisävalintoja ja luoda lakista entistä persoonallisempi. Esittelemme lisävalinnat tässä sinulle tarkemmin. Näin suunnittelet ylioppilaslakkisi tai ammattilakkisi itse!

Näin mittaat lakin kokosi

Olemme tehneet osan valinnoista sinulle valmiiksi ja huolehtineet, että lakki on laadukas, kestävä ja käytännöllinen. Kaikissa Salon® ylioppilaslakeissa ja ammattilakeissa on vakio-ominaisuutena vettä- ja likaahylkivä valkoinen puuvillasametti. Lakeissa on juhlallinen sinivalkoinen vuori ja kullattu lyyra. Vuorin ja lyyran voit halutessasi vaihtaa ja tehdä myös muita alla esiteltyjä personointeja.

Löydät erilaiset ylioppilaslakit täältä

Löydät erilaiset ammattilakit täältä

Omat lisävalinnat ylioppilaslakkiin ja valmistujaislakkiin pääset tekemään jokaisen tuotesivun alaosasta. Valitse siis aina ensin oma lakkisi.

Nimikointitarra

Lakin sisäpuolelle voit lisätä oman nimikointitarran. Tarraan voi lisätä oman nimen, koulun tai vaikka vuosikurssin. Monet hassuttelevat pitkilläkin lausahduksilla, sillä nimikointitarraan on mahdollista käyttää 80 merkkiä. Nimikointitarra on musta ja siinä on kultainen teksti. Tarra kiinnitetään mustaan hikinauhaan lakin sisäpuolelle.

 

Koristenauha

Tyylikäs koristenauha lisää lakkiisi persoonallista juhlatunnelmaa. Ohut kimaltava koristenauha on helppo lisätä ja irrottaa. Nauha valmistetaan lakin koon mukaan. Koristenauhojen värit ovat kulta, hopea ja ruusukulta. Kun tilaat uuden lakin ja valitset nauhan lisävalinnoista, kiinnitämme koristenauhan lakkiisi valmiiksi. Pelkän nauhan voi tilata myös myöhemmin oheistuotteista, olemassa olevaan lakkiisi.

Brodeeraus

Lakin näkyvään nauhaosaan voit brodeerata nimesi, nimimerkin tai vaikka vuosiluvun. Rajana on vain mielikuvitus ja 12 merkkiä per brodeerattava osa.

Brodeerauksen voi valita:

  • eteen
  • taakse

 


Brodeerauslangan värivaihtoehdot:

  • kulta
  • hopea
  • musta
  • sininen (ammattitutkintolakit)
  • viininpunainen (AMK-lakit)