Tilausten toimitusaika 2-4 arkipäivää. Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin Suomessa.

Aurinkohattu viimeistelee asun ja suojaa auringon haitoilta

Aurinko on ihana asia, mutta liika aurinko voi olla haitallista terveydelle. Erityisesti päänahan ja kasvojen herkkä iho kaipaa suojaa auringon voimistuvalta UV-säteiltä. Tämä onkin yksi syy siihen, miksi UV-hatut ovat nousseet suosioon niin tyylin kuin terveydenkin näkökulmasta.

Kaikki Salon® UV-hatut

Mitä UPF50+ tarkoittaa?

Salon® UV-hatuissa on UPF50+-luokitus, joka estää 97,5 % auringon haitallisista UVA- ja UVB-säteistä. UPF (Ultraviolet Protection Factor) on luokittelujärjestelmä, joka kertoo kuinka hyvin kangas suojaa ihoa ultraviolettisäteilyltä. 

UPF (Ultraviolet Protection Factor) on luokittelujärjestelmä, joka kertoo kuinka hyvin kangas suojaa ihoa ultraviolettisäteilyltä. Mitä suurempi UPF-arvo on, sitä vähemmän UV-säteitä pääsee iholle. Kangas, joka on saanut arvon UPF50+, päästää läpi alle 2% UV-säteistä. UPF50+-luokitus on maailman korkein saavutettavissa oleva arvo, ja sitä voi verrata SPF50-aurinkosuojavoiteen käyttämiseen.


aurinkohattu leveällä lierillä vaalea aurinkohattu

UV-hatut ovat käytännöllisiä ja erittäin muodikkaita. Koska hattuja löytyy monissa eri malleissa, väreissä ja materiaaleissa, ne sopivat monenlaiseen tyyliin ja tilanteeseen. UV-hattu on täydellinen lisävaruste, kun kyseessä on

  • rantapäivä
  • veneretki
  • puutarhanhoito
  • vaellusreissu
  • juoksulenkki
  • kaupunkikävely
  • lomamatkat Eurooppaan ja kaukomaihin
  • jne.

UV-hattu tarjoaa tehokkaan suojan haitallisilta UV-säteiltä

Haitalliset uv-säteet voivat aiheuttaa ihovaurioita ja lisätä ihosyövän riskiä. Erityisesti kesäisin ja matkoilla, kun aurinko porottaa kuumimmillaan, on UV-hatun käyttö suositeltavaa. 

valkoinen aurinkohattu aurinkohattu beige

Lue lisää uv-säteilystä ja uv-indeksistä

Mitä muuta kesähatun valinnassa kannattaa ottaa huomioon?

Kesähatun valinnassa on monia muitakin tärkeitä huomioonotettavia seikkoja.

Loading...