Tilausten toimitusaika 2-4 arkipäivää. Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin Suomessa.

Hellehattu suosikit – hyvän hellehatun ominaisuudet

Aikuisten ja lasten on tärkeää suojautua auringon haitallisilta säteiltä pysyttelemällä varjossa. Aina se ei kuitenkaan ole mahdollista, jolloin hattu, vaatteet ja aurinkosuojavoiteet tulevat apuun. Myös hellehatulla halutaan ennen kaikkea suojautua ja moni valitseekin hatun uv-suoja ominaisuudella. Mitä muita ominaisuuksia hellehatulta halutaan? 

1. Suojaa auringon haitoilta

Yhä useampiin hattuihin on saatavana nykyään uv-suoja ominaisuus. UPF50+ -merkintä hatussa kertoo, että sen materiaali estää haitallisia uv-säteitä. UPF50+ uv-hattu estää 97,5 % auringon haitallisista UVA- ja UVB-säteistä. Hatun UPF50+ -luokitus on maailman korkein saavutettavissa oleva, ja voit verrata sitä SPF50-aurinkosuojavoiteen käyttämiseen.

Kaikki uv-hatut

Lue lisää uv-hatuista ja niiden ominaisuuksista

 Kesähattu uv-suojalla valkoinen hellehattu

2. Viileät materiaalit

Pellavasta valmistettu päähine on erinomainen valinta hellepäivälle. Pellava on kestävä ja hengittävä luonnonmateriaali. Se hylkii likaa, imee kosteutta ja kuivuu nopeasti sekä tuntuu viileältä lämpimällä ilmalla.

Pellava hellehattu Kesälippis pellava

3. Leveät lierit

Leveä lieri suojaa parhaimmillaan koko kasvojen ja kaulan alueen. Valitse aurinkoon, aina kun mahdollista, lierillinen lakki. Molemmat kuvien leveälieriset olkihatut ovat myös uv-suoja UPF50+ hattuja.

Kaikki lierihatut

Olkihattu leveä lieri hellehattu olkihattu

4. Iloisia värejä

Haluatko sinäkin kesällä leikkiä väreillä ja pukeutua iloisen värikkäisiin kuoseihin. Värikäs asuste sopii mainiosti yksivärisen vaatteen kaveriksi ja tekee kesälookistasi piirun verran piristävämmän. Saat helposti näyttävän kokonaisuuden, kun yhdistät samaan sävyyn hatun ja kengät.

  värikäs kesähattu Vihreä hattu päivänkakkaroilla

5. Luonnonmateriaalit

Luonnonmateriaalit, raffia kuidut ja olkihatut tarjoavat klassisempaa linjaa kesäpukeutujalle. Kevyen kesäinen olkihattu sopii myös ranta-asun kaveriksi ja pellavavaatteiden pariksi.

Kaikki olkihatut

naisten olkihattu miesten olkihattu

6. Klassinen panamahattu

Kesän klassikkopukeutuja luottaa panamahatun eleganssiin. Laadukas panamahattu palvelee vuodesta toiseen, eikä hätkähdä trendien muuttumista.

Panamahattu Fedora

Panamahattu Trilby

 Panamahattu miehellä Panamahattu naisella

7. Merellisyys

Raikas sininen ja valkoinen. Merihenkiselle väriyhdistelmälle löytyy aina kesällä kannattajansa. Sininen, valkoinen ja punainen saaristoon ja saaristotunnelman luomiseen.

Merellinen kesähattu Kesähattu pellava

8. Crushable ominaisuus reissaajan unelma

Reissaajan unelmahatussa on muotoonsa palautuva ja rypistymätön crushable ominaisuus. Crushable hatun voi rullata tai pakata laukkuun ja se säilyttää muotonsa. Yleensä termi crush viittaa hatussa käytettyyn kankaaseen, joka tekee siitä kestävämpää ja joustavampaa kuin normaali hattu. Erinomainen ominaisuus erityisesti huopahatuissa ja olkihatuissa.

Musta huopahattu naisella




Loading...